MORE

Undead Labs pregateste un nou joc

Realizatorul hit-ului State of Decay, Undead Labs, pregateste un nou joc. Studioul a promis ca va anunta si prezenta totodata noul titlu luni, acesta nefiind o continuare pentru State of Decay. Sau cel putin asa sustine producatorul in acest moment.

Anuntul a fost facut in mod oficial de catre un purtator de cuvant via Twitter , studioul anuntand ca urmatorul titlu nu va fi in niciun caz un joc cu zombie, adica nu vor mai fi nici zombie si nici Microsoft in ecuatie. Exista si ceva referinte la faptul ca jocul este posibil sa fie o exclusivitate pentru console, dar in acest moment nu este nimic cert.

Un lucru sigur insa, este faptul ca Undead Labs nu va sista suportul pentru State of Decay, purtatorul de cuvant adaugand: „Stiati ca un studio poate face mai multe jocuri odata?” Lucru pe care cineva probabil l-a explicat si celor de la Facepunch Studios, cu al lor Rust, care este inca in Early Acces si…deja studioul s-a apucat de un nou titlu!

State of Decay pare sa aiba viitorul asigurat, J.L. Bourne, autorul lui Day by Day Armageddon, s-a alaturat studioului, acesta colaborand in mod direct la realizarea „a ceva” pentru State of Decay. Ceea ce insa nu stim inca este daca vorbim despre o continuare sau un DLC. Cert este ca Undead Labs sunt pusi pe fapte mari si luni este momentul adevarului. Suntem tare curiosi ce ne asteapta.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close