Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Unde-s bani „e” si probleme: Scandal ca-n codru in sanul unei echipe profesioniste de LoL!

/
/
/
/
image
img

Meet Your Makers, o echipa profesionista de League of Legends, a intrat in lumina reflectoarelor din cauza unui presupus scandal care s-ar fi lasat cu amenintari grave. Cu cateva zile inainte de inceperea League Championship Series, echipa s-a trezit ca nu are jucator pentru mid lane, dupa ce Marcin „Kori” Wolski si-a lasat colegii balta din motive neclare. Echipa a fost nevoita sa joace cu o rezerva, iar la doua saptamani dupa disparitia misterioasa, Wolski a reaparut in peisaj, regretand, aparent, gestul facut. El a platit o amenda pentru abandonarea echipei si, daca va mai vrea sa joace, va trebui sa astepte pana anul viitor, din cauza rigorilor contractuale. Ulterior, el a declarat ca a trebuit sa plece din cauza unei dispute de luni de zile, cauzata de o suma de bani pe care trebuia s-o primeasca de la fosta sa echipa, Supa Hot Crew, echipa care, la fel ca Meet Your Makers (MYM), se afla pe statele de plata ale companiei AK3 GmbH.

Mai tarziu, Wolski a inregistrat o convorbire avuta cu managerul MYM, Sebastian „Falli” Rotterdam, in care acesta din urma o ameninta pe mama lui „Kori”, afirmand ca e pasibila sa-si piarda casa, din moment ce ea a semnat contractul fiului sau. Dupa ce Wolski a prezentat inregistrarea unui reprezentant Riot, Rotterdam a facut urmatoarea declaratie publica: „Recunosc ca am facut o mare greseala spunand acel lucru lui Kori. Situatia a scapat de sub control. Un jucator paraseste echipa cu o zi inainte de campionat. Eram stresat, dar am hotarat ca nu ar fi trebuit sa spun un lucru rau. Nu am mai spus niciodata asemenea lucruri unui jucator. Voi cere ca MYM sa paraseasca organizatia si voi renunta la pozitia mea. Managementul MYM nu a avut nicio legatura cu interventia mea, cu ceea ce am spus eu. Am vrut sa-i protejez pe ceilalti jucatori pentru ca situatia era deja prea urata pentru ei si am facut o greseala uriasa. MYM nu functioneaza dupa asemenea reguli, eu am fost cel care a facut acea greseala. Doresc sa-i cer scuze lui Kori si mamei sale. Imi pare foarte rau!”

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar