GamingRSS PaginaDeMedia

Uncharted 4 și The Lost Legacy primesc versiuni remasterizate pentru PC și PS5

Seria Uncharted a rămas în sufletele multor gameri și chiar dacă Sony a fost oarecum reticent în a mai anunța încă un titlu, Showcase-ul PlayStation a venit cu o veste îmbucurătoare: Uncharted 4 și The Lost Legacy vor fi remasterizate, urmând a se lansa sub forma Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

Colecția aduce laolaltă cele două titluri de pe PS4, însă într-un format potrivit pentru hardware-ul current-gen. Și iată surpriză! Uncharted: Legacy of Thieves Collection nu va fi disponibil doar pe PlayStation 5, ci și pe PC! De portarea pentru platforma din urmă se vor ocupa cei de la Iron Galaxy, dar Sony nu a menționat încă și care vor fi îmbunătățirile majore aduse celor două titluri.

Ce-i drept, cele două titluri încă arată excepțional, așa că sunt curios care anume ar putea fi focusul dezvoltatorilor privind noua generație. Indiferent, aventurile lui Nathan Drake au fost un motiv de bucurie pentru mulți, Naughty Dog demonstrându-și talentul cu încă o franciză importantă.

În schimb, colecția va fi lansată pentru PS5 la începutul anului viitor, portarea pentru PC făcând ochi la scurt timp după aceea. Iată mai jos și trailerul pentru Legacy of Thieves Collection:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button