MORE

Uncharted 4 fura de la seria Assassin’s Creed

Fie Ubisoft au cea mai proasta securitate din lume si nu reusesc sa tina secretele studiourilor sub cheie, fie pur si simplu uita ca un omagiu, este uneori, un omagiu sau o greseala facuta de un individ neatent. Asta s-a intamplat in cursul zilei de ieri pe Twitter cand Uncharted 4 a fost acuzat ca fura cu nerusinare din seria Assassin’s Creed!

Ce anume va intrebati? O poza…! Tot acest scandal a pornit de la o poza, care la drept vorbind apartine celor de la Ubisoft, concept art-ul, dupa cercetarile noastre, apartinand totusi publisher-ului francez. Totusi, asta a starnit o intreaga tevatura, scuze, sentimente ranite si o serie de smiorcuri cat se poate de publice. Uncharted 4 2

Trailer-ul lansat initial de Naughty Dog pentru mult asteptatul Uncharted 4 continea o imagine ce apartinea publisher-ului francez Ubisoft, imaginea fiind un art-work pentru Assassin’s Creed Black Flag. Uncharted 4 4

Imagine care nu zaboveste prea mult pe ecran, dar se pare ca internet-ul si o serie de fosti angajati Ubisoft au observat similitudinea intre imaginea din tablou si cea din Black Flag. Uncharted 4 3

Este clar ca individul care a realizat clip-ul a stiut exact ceea ce face, avand in vedere ca sunt cateva elemente lipsa intre original si ceea ce se poate vedea in imaginea de mai sus, dar nu este clar daca este vorba de un omagiu sau pur si simplu de neatentie. Uncharted 4

Chiar si asa, nu este nici prima, nici ultima data cand asa ceva se intampla. In trecut Ubisoft au vandut coloana sonora AC descarcata de pe torenti si Sony au mai dat si ei cu batul in balta. Asa ca trebuie sa ne aducem aminte ca: „Errare humanum est”.

Primul care a dat tonul a fost Azaïzia Aymar, Head of Content la Ubisoft, glumind pe seama incidentului si declarand ca acum intelege numele de „Thief” – „Hot”. Iar de aici totul a luat-o la vale.

Contul oficial Assassin’s Creed a redistribuit tweet-ul lui Aymar, urmand un efect de avalanse, totul culminand intr-o serie de scuze Naughty Dog pentru neplaceri:

In entuziasmul de a publica trailer-ul de poveste am comis o regretabila greseala si nu am verificat temeinic arta folosita pentru un tablou din joc. Am actualizat deja trailerul. Avem mare stima pentru domeniul artistic si ne asumam responsabilitate deplina pentru permiterea acestei situatii.

Dorim sa ne cerem sincer scuze fata de intreaga echipa Ubisoft si in mod specific echipei Assassin’s Creed, artistului original si fanilor nostri.

A declarat Naughty Dog.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button