PC&Consoles

Uncharted 4 are un filtru grafic care schimba experienta de gameplay

Uncharted 4 este gata de lansare si deja au inceput sa apara fel si fel de informatii despre titlu, multe dintre acestea fiind neasteptate, precum faptul ca dupa ce ai terminat jocul il poti incepe cu un filtru … ce aduce aminte usor de Borderlands sau acel joc Prince of Persia.

In esenta, dupa terminarea jocului poti cumpara in functie de cate comori ai colectionat in timpul jocului o serie de filtre grafice, printre acestea existand si un filtru Cel-Shaded care transforma intreaga experienta vizuala a titlului. Mai exista filtre in 8 biti, sepia si o groaza de alte astfel de „imbunatatiri” grafice care sunt menite sa iti imbogateasca experienta de joc. Lista completa a filtrelor o gasiti mai jos impreuna cu o serie de imagini. 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button