MORE

Uncharted 4: A Thief’s End primeste un set nou de imagini spectaculoase

Ne mai despart putine zile pana pe data de 10 mai, ziua in care Uncharted 4 urmeaza sa brazdeze monitoarele si televizoarele multor gameri, fiind de departe una dintre cele mai asteptate lansari de anul acesta in gaming, dar si una din cele mai importante lansari pentru Playstation 4.

Dupa cateva intarzieri, neasteptate multe dintre ele, jocul urmeaza sa isi faca aparitia la raft, iar asta inseamna ca Sony Playstation au lasat cativa jurnalisti sa puna mana pe joc, sa il testeze si sa isi dea cu parerea. Din pacate pentru Sony, un site de origine italiana numit Spaziogames.it si-au incalcat embargoul, publicand mai devreme hands-on-ul jocului, astfel publicul putandu-se bucura de o serie noua de imagini. 

Din pacate pentru cei interesati, articolul nu mai este online, fiind dat jos, totusi regula de aur a internetului dicteaza ca: „Daca este pe internet, pe internet ramane!”, imaginile fiind arhivate si facute publice. Galeria mai jos:

Inca este prea devreme sa oferim un pronostic cu privinta la ultima aventura a lui Nathan Drake, dar, daca analizam putin ceea ce au facut in trecut Naughty Dog cu aceasta franciza, credem noi ca in aceasta ultima parte ( daca este ultima ), este posibil sa se intreaca pe sine. Dar, dupa cum am spus, mai avem doar o luna pana la lansare, asta daca putem astepta linistiti pana atunci.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button