Gaming

Uncharted 4: A Thief’s End: anuntat in 2013, promis pentru 2015, amanat pentru 2016

Uncharted 4: A Thief’s End a fost amanat… pana in primavara viitoare(!), echipa de dezvoltatori de la Naughty Dog afirmand, pe blogul PlayStation, ca jocul este prea ambitios pentru a fi lansat mai devreme de anul viitor.

Uncharted 4: A Thief’s End, considerat un potential bestseller pentru PS4, urma sa apara in iarna acestui an, insa „perfectionistii” de la Naughty Dog (vezi The Last of Us, un joc de referinta, creat pentru PS3) au decis ca perioada este prea scurta pentru a finisa toate aspectele pentru singurul titlu exclusiv pentru PS4 care ar fi prezentat interes in 2015. Uncharted 4: A Thief’s End a fost prima data anuntat in 2013, printr-un teaser dat publicitatii in luna in care a fost lansat PS4. Sony a prezentat jocul ulterior, in cadrul unei conferinte de presa la E3 2014, anuntand ca urma sa apara in 2015.

Recent, Sony a dat publicitatii mai multe imagini de gameplay, inregistrate la un eveniment PlayStation Experience din decembrie 2014 si de-abia acum a anuntat amanarea cu inca un an a lansarii jocului. Seria Uncharted a fost un succes pe linie – Uncharted 2 (2009) a fost vandut in 6 milioane de copii in lumea intreaga, iar Uncharted 3 – in 4 milioane.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button