MORE

Una din cele mai vechi ghilde din WoW paraseste MMO-ul

Una din cele mai cunoscute ghilde de World of Warcraft, daca nu si una dintre cele mai populare, Paragon a facut un anunt care a reusit sa socheze pe cei neinitiati in ale WOW-ului, ghilda anuntand ca se retrage din scena de raiding.

Pe site-ul ghildei a aparut un post, semnat de unul dintre cei mai cunoscuti membri ai acesteia, Seita, post care acopera motivul pentru care ghilda s-a retras din acest circuit. 

Am decis sa incetam raid-urile, ceea ce inseamna in mod evident ca nu vom face parte din cursa pentru prima completare in Legion. Pana la urma s-a pus problema intre a trece la scara internationala, a juca cu un roster (componentii echipei) finlandez suboptimal, sau a renunta. Pentru o buna perioada am considerat serios trecerea la scena internationala, dar pana la urma am decis ca nu merita bataia de cap. Intrebarea aceasta ne-a stat pe cap mult timp, pentru ca a fost intotdeauna o provocare sa pregatim o echipa finlandeza solida de 20-25 de jucatori, iar de data aceasta nu a fost o optiune in 10 oameni care sa ne scape.

In viitor, n-am nici o idee daca ne vom mai juca WoW in viitor in orice capacitate, va trebui sa vedem care este situatia la lansarea Legion. Intre timp s-ar putea sa ii vedeti pe unii dintre noi in campurile de lupta in Overwatch.

Vreau sa multumesc tuturor celor care au jucat in raid-uri cu noi si au facut totul posibil.

Paragon au fost o forta conducatoare in recordurile globale de raid-uri ani la randul si se specializeaza in raiduri de 25 de oameni de tip Heroic. In Wrath of the Lich King, au fost primii ce l-au invins pe Anub’arak si pe Lich King. In Cataclysm, au fost primii ce i-au dat jos pe Nefarian, Sinestra, Ragnaros si Al’Akir. Paragon au strans deasemenea si mai multe recorduri in 10 si 20 de oameni pentru Mists of Pandaria si Warlords of Draenor, precum si multe din locurile secundare globale.

Plecarea ghildei reprezinta un semn de punctuatie aducator de luciditate in declinul World of Warcraft. Jocul a pierdut abonati de-a lungul anului 2015, cu noi expansion-uri care au oferit doar scurte puseuri de activitate, lucru ce a urmat in decizia celor de la Blizzard de a ascunde orice raport ce ar contine cifrele de abonati, ce nu fac decat sa sporeasca grijile jucatorilor.

[paragon.fi]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button