MORE

Un Xiaomi Mi4i explodează în mijlocul unui birou aglomerat

Bateriile de telefon tind să fie adesea insuficiente pentru cât de mult sunt folosite aceste dispozitive. Totuși, uneori par a fi cam prea pline de energie, atât de multă încât nici măcar nu o mai pot ține la un loc și se întâmplă… incidente.

Un telefon marca Xiaomi Mi4i a explodat într-un birou aglomerat din Noida, India, luând prin surprindere atât utilizatorul telefonului, care îl ținea în mână când incidentul s-a produs, cat și pe colegii săi care nu erau tocmai pregătiți pentru ca un mic incendiu să înceapă în birou.

Puteți vedea mai jos incidentul.

Conform declarației posesorului acelui telefon, aparatul era folosit în mod normal când s-a produs incidentului. Motivul exploziei este bateria, în unele cazuri acestea având tendința să își elibereze în exterior toată energia, cu un spectacol pirotehnic terifiant. Asta de obicei se întâmplă dacă bateria a fost în vreun fel perforată sau dacă a fost slăbita prin supunerea sa la temperaturi ridicate. Deși, uneori sunt alte defecte care pot provoca efecte similare. Telefoanele explodează destul de rar, cu siguranță mai rar decât acele „hovearboards” care iau foc pe bandă rulantă.

PhoneFire1

Explozia unei baterii de telefon poate provoca răni severe, din fericire nu a fost rănit nimeni în incidentul acesta, iar incendiul a fost limitat la o bucată mică din mobilier și a fost stins cu ușurință. Xiaomi investighează acum cauza exploziei, ca nu cumva să fie vorba de un defect prezent în mai multe modele.

[XDA-Developers]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button