Telefoane

Un viitor iPhone va avea un ecran transparent

Dacă sunteți interesați de cele mai recente zvonuri despre ce ne-ar putea aduce Apple pe viitor, cum vă surâde ideea unui iPhone transparent?

Conform veștilor, care aparent vin de la surse cu ceva credibilitate, iPhone 8 va avea un ecran complet transparent. Acest ecran avea la baza sa o bucată opacă în care componentele electronice aferente vor fi conținute, iar în rest telefonul are un ecran.

Aparent, acest ecran nu este acolo doar pentru că ar arăta foarte straniu și ar da bine în reclame, ci pentru că telefonul va avea integrate foarte multe aplicații de realitate mixtă, care combină lumea reală cu cea virtuală.

glass-enclosure-apple-796x398

Apple nu ar fi prima companie care încearcă să lanseze un astfel de telefon, Sony făcând asta cu Xperia Pureness, dar acela nu era un smartphone. Mai sunt și diverse alte încercări făcute de unele companii, precum prototipul de mai jos care în esență ne oferă o demonstrație a cum ar putea arăta un smartphone transparent.

Merită menționat că iPhone 8 nu este următorul iPhone, acela va fi iPhone 7s, iar faptul că Apple are deja un brevet pentru această tehnologie este un indiciu destul de mare că nu este totul o plăsmuire. Și dacă vă întrebați cum va mai putea avea un astfel de telefon două camere (sau trei), la urma urmei, ar trebui să îngrămădească în acea bază foarte multe electronice, ar fi o soluție chiar amuzantă aici.

Apple deja deține de ani de zile un brevet pentru realizarea unui ecran care include senzori de imagine. Adică ecranul poate funcționa și ca o cameră, iar utilizarea sa și ca un senzor de amprentă aparent este posibil.

Rămâne acum o singură întrebare. Cât de ușor se va face țăndări dacă îl scapi?

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

19 comentarii

  1. Pff de cate ori se lansează cate un iphone nou apare informatia asta si toți fanii viseaza sa fie adevărat dar singura inovație cu care au venit a fost marimea :))

  2. Prostie. Sunt unele lucruri care nu se schimba usor, cum ar fi nevoia pentru rama in jurul ecranului, sa nu crape si sa reprezinta o beriera intre realitate si UI … iar un ecran transparent iti suprasolicita creierul, cum si AR si VR. Daca nu vom suferi modificari genetice, pentru a avea creier si ochi mai competitivi, niciodata nu vor fi adoptate pe scara larga prostiile astea…. vom folosi doar ecran plat, touchscreen, touchpad, tastatura si mouse…

  3. Ma gandesc ca si placa de baza si bateria si toate componentele vor fi transparente ori invizibile… 🙂 Am crezut ca sunteti mai seriosi.Traiasca Can-Can.

    1. Jack-ul ala nu e dumnezeu. Desigur, imi plac castile cu jack pe care le detin, la fel cum imi plac si cele pe USB. Poti sa renunti la jack, daca vrei. Exista si casti fara jack 3.5mm care se aud impecabil, casti wireless/bluetooth. Pot sa spun un lucru. Mult laudatele casti de iphone, nu mi-au placut, pentru idevice-ul meu am ales niste casti sony aftermarket.

    2. Claudiu Theodor Petrica Jackul ala e bun si pentru alte chestii in afara de casti, cum ar fi selfie sticks si altele. Idea e ca, ei au scos o componenta care chiar nu deranja cu nimic si nu au bagat NIMIC in plus, un al doilea port ar fi fost foarte apreciat. Sa ceva cu adevarat inovativ sa merite pretul ridicol pe care il cer!

  4. Mai trebuie sustinuta si economia din romania mai cumparati si voi un tel premium de la Allview nu mai da-ti bani lu mami si tati pe mere stricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button