MORE

Un val de ura loveste Apple in urma update-ului la iOS 10

Ultimul update iOS 10 a fost in mare parte primit cu aplauze, utilizatorii fiind bucurosi sa incerce noul sistem de operare de la Apple.

Din pacate, spre marea mahnire si suparare profunda a unora dintre „updatati” acestia au descoperit cu stupoare ca unul dintre emojiurile favorite, Gun Emoji, a fost inlocuit… cu un pistol cu apa. Asta in locul revolverului ce avea rol de Gun Emoji in trecut.

Un fel de rasu/plansu, pentru ca nu suntem siguri daca multi dintre acestia troleaza sau vorbesc serios, un emoticon fiind pe putin spus un motiv intemeiat sa te transformi intr-un activist de Twitter pentru a-ti demonstra in mod public dispretul fata de decizia Apple.

Pe de alta parte, noul update aduce sute de noi emoji-uri, printre care atleti de diverse sexe si optiuni pentru familie, in concluzie un pic mai mult flexibilitate. Dar totul a luat-o razna in secunda in care s-a observat absenta emoji-ului. Unele persoane au dus discutia destul de departe, salturile in logica fiind … sa zicem interesante. Voila de priviti si minunati!

Tags

Related Articles

15 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close