MORE

Un val de ura loveste Apple in urma update-ului la iOS 10

Ultimul update iOS 10 a fost in mare parte primit cu aplauze, utilizatorii fiind bucurosi sa incerce noul sistem de operare de la Apple.

Din pacate, spre marea mahnire si suparare profunda a unora dintre „updatati” acestia au descoperit cu stupoare ca unul dintre emojiurile favorite, Gun Emoji, a fost inlocuit… cu un pistol cu apa. Asta in locul revolverului ce avea rol de Gun Emoji in trecut.

Un fel de rasu/plansu, pentru ca nu suntem siguri daca multi dintre acestia troleaza sau vorbesc serios, un emoticon fiind pe putin spus un motiv intemeiat sa te transformi intr-un activist de Twitter pentru a-ti demonstra in mod public dispretul fata de decizia Apple.

Pe de alta parte, noul update aduce sute de noi emoji-uri, printre care atleti de diverse sexe si optiuni pentru familie, in concluzie un pic mai mult flexibilitate. Dar totul a luat-o razna in secunda in care s-a observat absenta emoji-ului. Unele persoane au dus discutia destul de departe, salturile in logica fiind … sa zicem interesante. Voila de priviti si minunati!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button