Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ultimul update de Windows cauzează probleme în jocuri

/
/
/
img

Dacă ați observat de curând că jocurile voastre nu mai rulează chiar atât de bine, atunci asta s-ar putea să se întâmple din cauza unei probleme cu ultimul update de Windows. Microsoft a confirmat că întâmpină dificultăți cu o actualizare a sistemului de operare care poate cauza probleme în jocuri. Este vorba de update-ul cumulativ din februarie pentru Windows 10 Versiunea 1809 (KB4482887), în urma căruia mai mulți utilizatori s-au plâns de probleme cu performanța în jocuri, dar și cu funcționalitatea mouse-ului.

Un utilizator a scris pe reddit ca jocuri mai vechi, precum Call of Duty 4 sau Modern Warfare 2 sunt afectate acum de lag, iar mișcările din mouse pot duce la episoade în care jocurile se blochează vreme de câte o secundă, la intervale repetate.

Același tip de probleme se pare că sunt prezente și în titluri mai noi, precum Destiny 2. Un utilizator care deține o placă video RTX 2080 a declarat că jocul are un lag enorm atunci când mișcă din mouse. Odată ce acesta a dezinstalat update-ul problematic de Windows, lucrurile se pare că au revenit la normal.

Microsoft a recunoscut problemele într-un document de asistență, spunând că „utilizatorii pot întâmpina probleme grafice și de funcționare a mouse-ului atunci când joacă anumite jocuri, cum ar fi Destiny 2”. Compania investighează problemele și este așteptată să ofere o soluție definitivă în curând. Până atunci însă, Microsoft îi sfătuiește pe utilizatorii cu probleme să dezinstaleze ultimul update de Windows.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar