GamingPC&ConsolesTech&IT

Ultimul update de Windows cauzează probleme în jocuri

Dacă ați observat de curând că jocurile voastre nu mai rulează chiar atât de bine, atunci asta s-ar putea să se întâmple din cauza unei probleme cu ultimul update de Windows. Microsoft a confirmat că întâmpină dificultăți cu o actualizare a sistemului de operare care poate cauza probleme în jocuri. Este vorba de update-ul cumulativ din februarie pentru Windows 10 Versiunea 1809 (KB4482887), în urma căruia mai mulți utilizatori s-au plâns de probleme cu performanța în jocuri, dar și cu funcționalitatea mouse-ului.

Un utilizator a scris pe reddit ca jocuri mai vechi, precum Call of Duty 4 sau Modern Warfare 2 sunt afectate acum de lag, iar mișcările din mouse pot duce la episoade în care jocurile se blochează vreme de câte o secundă, la intervale repetate.

Același tip de probleme se pare că sunt prezente și în titluri mai noi, precum Destiny 2. Un utilizator care deține o placă video RTX 2080 a declarat că jocul are un lag enorm atunci când mișcă din mouse. Odată ce acesta a dezinstalat update-ul problematic de Windows, lucrurile se pare că au revenit la normal.

Microsoft a recunoscut problemele într-un document de asistență, spunând că „utilizatorii pot întâmpina probleme grafice și de funcționare a mouse-ului atunci când joacă anumite jocuri, cum ar fi Destiny 2”. Compania investighează problemele și este așteptată să ofere o soluție definitivă în curând. Până atunci însă, Microsoft îi sfătuiește pe utilizatorii cu probleme să dezinstaleze ultimul update de Windows.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button