GamingTech&IT

Un turneu de Apex Legends a fost retras de pe televiziunea americana

Aveti o singura sansa sa ghiciti care a fost motivul

Un turneu al jocului video Apex Legends, care urma sa fie difuzat in acest weekend de catre televiziunile ABC si ESPN a fost anulat in urma atentatelor recente.

Decizia de a anula transmisia a fost confirmata de un purtator de cuvant al ESPN, care a confirmat ca turneul va fi difuzat pe canal in lune Octombrie. „Decizia a fost luata din respect pentru victimele si cei afectati in atentatele care au avut loc recent si a fost o decizie logica de luat.”

ABC a anuntat planurile de a retrage turneul de pe televiziune intr-o scrisoare adresata colaboratorilor canalului si postata online de catre Rod Breslau, consultant eSports. Aceasta spune: „Din respect pentru victimele si cei afectati de atentatele recente, ABC nu va mai difuza „EXP Invitational APEX Legends at X Games” de Duminica, 11 August 2019 in intervalele 4:00 – 5:00 PM ET/ 1:00 – 4:00 PM PT.”

Turneul EXP Invitational Apex Legends se va desfasura in Minneapolis in curand; chiar daca nu va fi insa difuzat live, un program de o ora care va arata cele mai importante faze din acest turneu a fost programat pentru ziua de Sambata si va fi difuzat pe ESPN2. Aceasta ar fi fost prima aparitie majora a acestui joc pe televiziunea americana. Acesta a fost, in schimb, inlocuit de un documentar despre hockey, Forever Broncos.

Nu vreau sa par absurd si sa spun ca nu am macar un strop de compasiune pentru oamenii care au pierit in urma celor doua atentate, dar personal, am impresia ca americanii, sunt tratati ca niste imbecili si feriti atat de mult de lucruri pe care „Uncle Sam” le considera periculoase, dar pot intra lejer in magazin cu buletinul in mana, ca mai apoi sa iasa cu o arma de vanatoare. De aici intrebarea: oare, jocurile si filmele ii fac pe oamenii astia sa recurga la asa ceva? Sau este doar o musamalizare de prost gust a unei probleme mult mai grave? Raspunsul il stim cu totii 😉

Rock, Paper, Shotgun

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button