GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Un trailer nou al lui Battlefield V pare să anunțe modul Battle Royale

Mai sunt câteva zile până va începe Gamescom 2018 în Europa, însă EA DICE oferă fanilor Battlefield ceva de care să se bucure mai devreme. După ce au venit anterior cu un teaser, compania a dezvăluit acum întregul trailer al lui Battlefield V pentru Gamescom, care va fi lansat în octombrie pe PS4, Xbox One și PC. Trailerul este cu adevărat epic, și putem considera că include un pont pentru anticipatul mod de Battle Royale al jocului.

Trailer-ul, numit Devastarea de la Rotterdam, arată fix asta; într-o combinație de scene cinematice și secvențe de gameplay, vedem soldații care se luptă între ei (și evitând o mulțime de focuri de armă și explozii) pe străzile care se prăbușesc în orașul olandez, în timp ce o interpretare bântuitoare a „House of the Rising Sun” se aude pe fundal. Trailer-ul mai arată lupte între tancuri, atât cum este să controlezi unul în joc, cât și cum e să scapi la mustață de a fi bubuit de unul, și mai avem parte și de o secvență de luptă aeriană.

Dezvoltatorii lui Battlefield V au promis că jocul va cuprinde misiuni emoționale și, fără îndoială, supraviețuirea bătăliei brutale de la Rotterdam (care implică un blitz intens de către avioanele germane) va fi una dintre ele. Cu toate acestea, harta pare că s-ar preta de minune pentru modul de multiplayer al jocului.

Trailerul are și el o schimbare neașteptată spre sfârșit. După ce se termină partea inițială a videoclipului, apare o scenă în care inele de foc se strâng rapid în jurul soldaților (și al tancurilor). Este doar o scurtă șicană, dar ar putea fi prima privire asupra modului de joc Battle Royale, pe care EA l-a anunțat în timpul conferinței de la E3 2018.

Ne așteptăm să vedem mai multe despre Battlefield V în timpul lui Gamescom 2018 (și sperăm să aflăm mai multe despre modul Battle Royale). Battlefield V va fi lansat pe 19 octombrie, dar achiziționarea ediției Deluxe vă va oferi acces la joc cu trei zile mai devreme, pe 16 octombrie.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button