MORE

Un Tesla isi salveaza soferul

Functiile de autopilot din masinile moderne par sa fie acolo nu doar pentru a adauga la pret, ci chiar pot salva vieti.

Pilotul automat din Tesla Model S a salvat viata soferului sau, evitand un accident care putea fi destul de grav. In timp ce vehiculul se deplasa pe autostrada era sa fie lovit de o camioneta care doar ce intra pe drumul principal. Soferul camionetei nu a vazut masina Tesla si nici soferul Tesla-ului n-a observat ca acea camioneta a inceput sa intre pe banda sa. Din fericire, pilotul automat a observat asta si a luat masuri pentru a evita un accident.

Nu a franat spontan, pentru ca stia ca in spate sunt alte masini, asa ca a virat la dreapta si a incetinit. Simplu spus, a luat cea mai buna decizie pentru evitarea accidentului.

Posesorul masinii Tesla a declarat ca este foarte multumit de cum s-a comportat autopilotul din Model S, software-ul invatand sa conduca din ce in ce mai bine cu trecerea timpului. Doar ca inca mai are anumite probleme, cum ar fi atunci cand conduce pe dealuri, pentru ca din varf camerele nu pot vedea marcajele.

[Twitter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Eu nu va inteleg, voi chiar sunteti prosti sau le faceti intentionat? Adica la fiecare postare a voastra exista o greseala gramaticala, totusi, sunteti un site maricel, incercati sa nu mai faceti greseli de nici un fel.

    1. tu CHIAR vrei competenta ? Tu chiar te astepti la ceva serios din partea astora? Votezi cumva cu PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button