Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un Telepistol sau un Pistolofon?

/
/
/

Din motive necunoscute, acum cativa ani erau la moda carcasele de iPhone care semanau cu pistoale. Probabil inca mai sunt in anumite locuri din lume. Pare a fi genul de idee care ar putea provoca multa panica si teroare, alaturi de o sumedenie de alte efecte secundare nedorite.

Dar daca un telefon care arata un pistol putea provoca ocazional confuzie, imaginati-va doar ce efecte ar putea avea un pistol care arata ca un telefon. Asta probabil nu i-a trecut prin minte complet unui individ din statul Minnesota, SUA, cand a decis sa creeze un pistol care arata ca un telefon.

ideal-conceal-gun

Arma are o infatisare similara cu cea a unui smartphone contemporan, dar prin deplasarea manerului este dezvaluit un tragaci care actioneaza sistemul de tragere pentru cele doua tevi capabile sa traga proiectile de calibru .380.

Pistolul este in acest moment doar la nivelul de plan, dar creatorul sau are deja 4000 de comenzi, chiar daca arma costa aproape 400 de dolari.

Va puteti imagina ca de acum inainte, politia va fi si mai agitata cand vede pe cineva scotand un telefon din buzunar.

[The Register]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar