MORE

Obi Worldphone MV1 cu Cyanogen OS anuntat la MWC 2016

Daca nu ati auzit pana acum de Obi Worldphone, e bine de stiut ca este compania condusa de fostul CEO Apple, John Sculley.

Terminalul Obi Worldphone MV1 anuntat in cadrul MWC 2016 se alatura celor doua telefoane lansate de Obi Worldphone anul trecut, proiectate in San Francisco, si anume modelul SF1 de 250$ si modelul SJ1.5 de 149$.

Pretul terminalului Obi Worldphone MV1 este de 139$ pentru versiunea cu 1GB RAM sau 149$ pentru versiunea cu 2GB RAM. Telefonul va fi disponibil la alegere cu Android sau cu Cyanogen OS 12.1.1, o versiune personalizata a Android 5.1.

Printre alte specificatii, telefonul ofera un procesor Qualcomm Snapdragon 212 Quad-core la 1.3GHz impreuna cu un GPU Adreno 304. Ecranul foloseste un design cu sticla ridicata, o alegere a firmei Ammunition, tot din San Francisco, firma fondata de directorul de design industrial al Apple, Robert Brummer.

Obi Worldphone MV1 cu Cyanogen OS anuntat la MWC 2016

Capacitatea de stocare este de 16GB, extensibila prin intermediul slotului microSD cu inca 64GB de stocare.

Se pare ca efortul de a taia costurile s-a tradus in efectuarea unor sacrificii, inlocuind camera de 5MP pentru selfie-uri din SJ1.5 cu una de 2MP, si bateria de 3000mAh cu una de 2500mAh. Se pastreaza camera de 8MP din SJ1.5.

Obi Worldphone tintesc pietele in curs de dezvoltare din Asia, Afria, America Latina si Europa. Obi MV1 va fi disponibil imediat in Asia si Africa si va veni in Europa si America Latina incepand cu luna martie.

Inca nu se stie daca MV1 va primi actualizare la Cyanogen OS 13 bazat pe Android 6 Marshmallow, ce este asteptat luna viitoare. Daca il va primi, va avea avantajele update-ului Mod de la Cyanogen, ce integreaza servicii Microsoft precum Cortana, Skype si One Note.

Sculley a declarat in privinta terminalului:

Ceea ce am facut cu Obi Worldphone de la inceput a fost sa aratam ca este posibil sa ai un telefon cu un design superb ce se potriveste stilului tau de viata la un pret accesibil fara a sacrifica forma si tehnologia. Nu trebuie sa sacrifici stilul pentru a avea substanta. Cu MV1, le poti avea pe ambele.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button