Telefoane

Un tanar si-a schimbat numele in iPhone 7 pentru un terminal gratuit

Tu la 20 de ani ce-ai facut? Ti-ai ras mustata? Te-ai inscris intr-un master? Ai baut prima data? Un tanar din Kiev si-a schimbat numele legal in iPhone 7.

Olexander Turin si-a schimbat numele in iPhone 7 pentru a primi un telefon gratuit de la un magazin de electronice local care s-a decis sa ofere un terminal gratuit celor care indraznesc sa se numeasca iPhone 7.

Este o strategie de marketing destul de interesanta, mai ales ca nivelul de promovare este destul de mare, stirea fiind preluata de site-uri mari, atat intern, in Ucraina, cat si extern. Hazliu este faptul ca tanarul a platit pentru schimbarea numelui echivalentul a doi dolari, noul sau nume fiind iPhone Sim, unde Sim in ucraineană inseamna sapte.

Turin a declarat ca doreste si anul viitor sa isi schimbe numele in iPhone 8, dar este ferm convins ca atunci cand va avea o familie isi va schimba numele inapoi. Nu este prima data cand asa ceva se intampla, existand cazuri de indivizi care si-au parteneriat cererea de casatorie cu un iPhone. Unele persoane transformand brand-ul intr-o obsesie personala. Tanarul slav pe de alta parte a dorit pur si simplu un telefon nou, iar la un pret de doi dolari, parca nu are este atat de scump.

[NYPost]

 

Tags

Related Articles

32 Comments

  1. Putem vedea aici un specimen pe cale de multiplicare in societate..un tamp care nu se gandeste ca va trebui sa stea 2 ani cu numele iPhone Sim sau cum se spune la unguri..Doamne,mare iti e gradina..nu stiu cum un om ar putea face asa ceva..sa ajungi sa iti schimbi numele pe care ti l-au dat parintii tai atunci cand te-ai nascut doar pentru ceva ce e trecator..nici 2 ani nu o sa-l tina si dupa va realiza cat de prost a putut fi…Si cum a spus si Robert Iron Maiden,daca as fi fost in locul lui nu l-as fi luat nici gratis :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close