MORE

Un studiu releva ca gamerii de PC sunt mai buni in pat!

Un studiu realizat in Marea Britanie… Si cu asta am spus tot! Nu, pe bune! Este un studiu care afirma ca gamerii de PC au prestatii mult mai bune in pat fata de jucatorii de console. Acum, cat de adevarat este aceasta afirmatie ramane de vazut. Totusi, site-ul la baza este o platforma care te invata cum sa iti economisesti banii, ceea ce face informatia in egala masura hilara, dar si chestionabila.

Conform MyVoucherCodes, care au interograt 2747 de gameri in Marea Britanie, jucatorii de PC sunt mult mai buni in pat, in vreme ce jucatorii de console au un randament extrem de scazut, jucatorii de Playstation primind un rating excelent in doar 3% din cazuri.

Numerele sunt de prisos in acest caz, dar pentru cei interesati numerele oficiale sunt mai jos. Chiar si asa, nu ne-am putut abtine sa nu extragem un citat care spune: „Nu exista gameri virgini pe PC”. Lucru care a reusit sa smulga un zambet unanim de la toata redactia Zon@ IT, motiv si acest articol. Sa mai dezmortim putin atmosfera dupa evenimentele recente.

Doar un procent de 11% dintre cei intervievati au oferit un calificativ „excelent” partenerului, urmat de un 27% cu un calificativ „bun”, 26% cu un calificativ „Mediocru” si un surprinzator 20% cu un calificativ de „sub medie”. Iar acum brusc ne-am adus aminte de Mad Max dintr-un motiv sau altul.

Conform studiului, raportat de Peek.com si analizat in detaliu de catre acestia, mai bine de 54% dintre rezultate sunt favorabile pentru PC Master Race, acestia avand cele mai „bune” rezultate in dormitor conform partenerelor acestora.

Sigur, nu merita luat in serios un asemenea articol, dar, pana la urma, ne-am amuzat teribil. Pana la urma voi, publicul nostru… ce platforma preferati si de ce?

[peek.com]

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close