MORE

Un Steam Machine portabil: Smach Z

Pentru ca un Steam Machine costa mult, nu prea ofera avantaje fata de orice PC facut vreodata, si in esenta este doar un nume folosit pentru marketing, ce ati zice de un Steam Machine portabil, care vine cu ceva foarte similar cu un Steam Controller integrat? Tocmai asta promite Smach Z, un nou dispozitiv portabil de gaming care s-a ivit pe Kickstarter.

Smach Z arata in esenta ca un Steam Controller rupt in doua in care cineva a integrat un touch screen de 5 inch si un PC intreg. Sistemul este construit in jurul unui chipset AMD G-Series si vine in varianta standard cu 4GB de RAM, 32GB de stocare interna, Wi-fi, Bluetooth, USB 3.0 Type C, pana si un slot pentru un card de memorie. Varianta Smach Z Pro are 8 GB de RAM, 128GB de stocare, suport pentru 4G.

c5cfb6e9d72becaaee2970c9adf4dc6d_original

Dispozitivul dispune de cateva functii interesante, cum ar fi abilitatea de-a modifica cele doua suprafete tactile de la gamepad pentru a semana cu orice alt controller, fiind disponibile chiar piese ce emuleaza un D-pad traditional, sau ansamblul bizar al unui Nintendo Gamecube.

In cazul in care Smach Z va depasi pragul de finantare de 900 de mii de euro in urmatoarele 33 de zile, ar putea capata cateva lucruri suplimentare, precum un ecran care suporta 1080p in loc de numai 720p, 64GB de stocare pe varianta standard, suport pentru Windows, emulatoare integrate si garantia ca Facebook nu va cumpara compania.

Smach Z ar trebui sa fie lansat in toamna lui 2016, daca finantarea are succes, iar pretul sau va fi 350 de euro. Momentan este mai ieftin in timpul campaniei de Kickstarter.

[Kicktarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button