PC&Consoles

Un stagiu de Street Fighter 5 este interzis fiindcă provoacă amețeală

Capcom pare să fi reușit ceva ce nu părea posibil, să facă un nivel care provoacă dureri de cap și amețeală jucătorilor de Street Fighter 5.

Evenimentul Capcom Cup va începe peste o săptămână, aducând la un loc jucători profesioniști din toată lumea. Aceștia nu se vor mai lupta pe stagiul Skies of Honor al lui Street Fighter 5, deoarece provoacă amețeală, greață și dureri de cap. Stagiul, care poate fi vizionat mai jos, se petrece pe aripile unui avion în continuă mișcare prin ceea ce pare a fi Dubai. Chiar dacă personajele sunt constant la același nivel, absolut fiecare alt lucru se mișcă în mod constant.

https://www.youtube.com/watch?v=wMTRwWMAuJ4

Interzicerea acestui stagiu prezintă însă câteva probleme. Toate stagiile sunt selectate în mod aleator de joc în timpul turneului, așa că interzicerea unui singur nivel poate fi o problemă, sau măcar va duce la întârzieri atunci când nivelul trebuie selectat din nou.

Important este că cei de la Capcom au reușit să construiască un nivel care este capabil să dezorienteze jucătorii până la punctul la care unora chiar le vine rău. Nu spun că este un lucru rău, ar putea fi considerat chiar un soi de ”hard mode”.

[Tech Raptor]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button