Știri ITTECHTelefoane

Un sondaj arată că Sony Xperia XZ3 are cel mai bun display

Sony a apelat din nou la Strategy Analytics pentru a efectua o testare independentă a ecranului pentru Sony Xperia XZ3. Acesta este noul ecran P-OLED cu rezoluție de 1.440 x 2.880 pixeli.

Pentru competiție, SA a adunat ceea ce au considerat ei ca fiind telefoanele de vârf de pe piață. Rețineți că testarea a fost efectuată între 21 și 23 august, astfel încât Galaxy Note 9 nu era încă disponibil.

Iată ce au văzut cei 202 de consumatori care au participat. Dispozitivele au fost ascunse pentru a elimina noțiunile preconcepute, luminozitatea a fost setată la maximum (luminozitatea automată dezactivată), setările de imagine au fost lăsate la valorile implicite, iar imaginile de test și video au fost afișate simultan.

Consumatorilor li s-au arătat fotografii și videoclipuri și trailerul filmului Venom pe YouTube (în standard definition, nu știm din ce motive). Apoi au fost rugați să evalueze fiecare ecran pe Luminozitate și Claritate, Culori True Life, Contrast, Claritate și Definiție și Vibranță.

Rezultatul final este o victorie copleșitoare pentru Sony Xperia XZ3 – 70% l-au ales drept cel mai bun afișaj, urmat de iPhone X (13%) și LG V30 (9%). Interesant este faptul că vechiul display Triluminos de pe Xperia XZ2 a primit doar 3% din voturi (nu știm de ce nu a fost inclus și XZ2 Premium).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button