Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un smartwatch de 2450 de dolari a fost lansat de Louis Vuitton

/
/
/

Când Apple și-a prezentat primul smartwatch, prețul ediției de aur a speriat mulți oameni, deoarece era la acea vreme cel mai scump ceas de acest fel… și continuă să fie, dar Louis Vuitton se apropie.

Casa de modă a dezvăluit Tambour Horizon Connected Watch, un dispozitiv Android Wear cu prețul de 2450 de dolari. De ce este atât de scump? Ar putea fi pentru că are o configurație până acum neîntâlnită? Sau din cauza brand-ului? Fiind vorba de un smartwatch, vă las pe voi să judecați.

Ceasul este construit pe baza unui chipset Snapdragon 2100, cu 4GB de stocare și 512MB de RAM, având un ecran AMOLED de 390×390, care va afișa o varietate de informații utile. Ce fel de informații? Timpul, informații despre zboruri, și în esență cam orice altceva, din moment ce este un smartwatch care rulează o variantă de Android.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar