MORE

Un Smartphone functional a fost facut in Minecraft

S-au facut multe lucruri impresionante in Minecraft pana acum, precum procesoare programabile sau imprimante tridimensionale. Dar acum avem ceva care sa le intreaca pe toate, un smartphone complet functional.

Departe de a fi vorba de proiectul unui fan foarte pasionat de Minecraft, acest proiect a fost nascocit de compania de telecomunicatii Verizon, care l-a cooptat pe un youtuber de succes, numit Captain Sparklez, pentru a prezenta aceasta reusita colosala.

Telefonul functioneaza multumita unui plug-in realizat de Verizon numit Boxel, care permite permite conectarea serverului de Minecraft si a clientului la o retea de telecomunicatii, traducand in acelasi timp imaginile de la lucruri precum apeluri video si de pe internet in blocuri de Minecraft.

Acest smartphone poate fi utilizat la realizarea de apeluri, la navigarea pe internet, si in general la facut orice ai putea face cu un telefon normal. Unul cu un ecran de rezolutie foarte mica, si care probabil nu va putea rula jocuri 3D. Poti chiar sa faci un selfie stick in Minecraft pentru a face poze personajului tau.

Daca sunteti interesati de implementarea sa pe propriul server de Minecraft, puteti gasi toate informatiile si fisierele necesare pe pagina de Github a proiectului.

Acum ca avem telefoane mobile functionale in Minecraft, ce mai urmeaza? Skynet!

[Verizon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button