MORE

Un singur tweet de-al lui Aaron Paul este indeajuns incat sa iti aduca aminte ce viata trista ai!

Aaron Paul este unul dintre cei mai cunoscuti actori in acest moment. Nu pentru rolul sau „memorabil” din Need for Speed, filmul despre care multi gameri sustin ca… nu exista, alaturi de Super Mario si Doom, pe langa multe altele, ci pentru rolul sau din Breaking Bad! Un serial pe care daca nu l-ai vazut, ai pierdut anii de pomana si ar trebui sa inveti ce inseamna aia: „Science Bitch”! 

Iar Aaron Paul, cu un singur mesaj pe twitter ne-a invatat ca Zero nu se poate imparti… la zero. Intr-o maniera mai putin ortodoxa, care include si asistentul vocal al celor de la Apple, Siri!Aaron Paul
Aaron si-a indemnat fanii sa o intrebe pe Siri: „Cat este zero impartit la zero?” iar rezultatul a fost unul dintre cele mai ciudate si pline de umor raspunsuri pe care le-am auzit in ultima vreme:

„Imagineaza-ti ca ai zero prajituri pe care le vei impartii egal intre zero prieteni. Cate prajituri primeste fiecare prieten? Vezi, nu are logica. In tot acest timp, Cookie Monster este extrem de trist pentru ca nu exista prajituri, la fel cum si tu esti trist pentru ca nu ai prieteni!”

Internetul acum are o noua jucarie, Siri, si se pare ca o foloseste pentru… „Stiinta… bitch”!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button