PC&Consoles

Un shooter de la Ubisoft neanunțat anterior va fi lansat săptămâna viitoare

Deși probabil nimeni nu se aștepta la asta, fără nicio cântare cu surle sau trâmbițe, Ubisoft au anunțat astăzi un joc nou. Numele său este Atomega, și nu va trebui să așteptați prea mult până îl veți putea juca, deoarece se va lansa pe PC în perioada imediat următoare.

Atomega este un FPS online de multiplayer a cărui acțiune se desfășoară la limita realității, unde realitatea se dizolvă într-un ritm rapid. Veți intra în pielea unui Exoform, care sunt urmașii îndepărtați ai rasei umane, și a mașinilor care concurează din distracție și cu scopul de a domina. Cei care vor juca rolul unui Exoform vor trebui să adune cât mai multă masă, care poate fi obținută prin lupte sau colectând-o într-un mod pașnic. Scopul jocului este să acumulați cât mai multe puncte, dar dacă adunați suficient de multă masă, veți putea evolua de la cea mai firavă formă (atomul) până la creaturi cu puteri dumnezeiești precum Omega.

Meciurile se dispută între 8 jucături pe parcursul rundelor de 10 minute. Ubisoft descrie meciurile ca având un ton degajat, în pofida faptului că este un joc morbid în care oricine e liber să omoare pe oricine fără vreun motiv anume.

Atomega a fost realizat de Reflections, același studio Ubisoft responsabil de Grow Home și Grow Up. Conform conferinței de presă, „jocul a fost realizat dintr-o perspectivă experimentală, încercând în mod intenționat să realizeze concepte neobișnuite care vor surprinde și vor minuna jucătorii„.

Jocul va fi disponibil începând cu 19 septembrie. Surprinzătoare este atât data apropiată de lansare cât și prețul la care Atomega va putea fi cumpărat. Atomega va costa 10 dolari (probabil 10 euro în Europa) și, în mod suspect, nu se aude nimic despre vreo variantă de consolă. În trecut însă jocurile realizate de Reflections au apărut atât pe PC cât și pe console, deci probabil noi versiuni nu vor întârzia prea mult pentru a fi anunțate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button