Telefoane

Un Samsung Galaxy Note 7 „reparat” a luat foc pe un avion

Galaxy Note 7 și avioanele nu par să se înțeleagă în ultima vreme. Nu doar că unul a luat foc în urmă cu ceva timp pe un avion, dar acum se pare că nici modelele verificate de Samsung nu sunt atât de sigure.

Zborul 994 al Southwest Airlines care urma să decoleze din Louisville spre Baltimore, SUA a fost evacuat după ce un Samsung Galaxy Note 7 a luat foc. Telefonul cu pricina a fost cumpărat pe 21 septembrie de la un magazin AT&T. Pe cutie s-ar fi aflat semnul negru menit să indice că era o variantă nouă, iar iconița bateriei ar fi fost verde. În alte cuvinte, era unul din modelele pe care Samsung le-a lansat fără funcția de explozie neașteptată.

Telefonul era închis și avea în jur de 80% la baterie când a luat în buzunarul proprietarului care l-a aruncat pe jos. Avionul a fost evacuat, iar telefonul a continuat să emane fum și să ardă o gaură prin covor și podeaua avionului. Proprietarul a declarat că a folosit funcția de încărcare wireless de două ori de când l-a cumpărat.

Samsung încă nu a emis o declarație oficială, deoarece încă nu a avut ocazia să inspecteze telefonul pentru a vedea dacă era vorba de un model nou. Până când se va întâmpla asta, nu se poate spune cu siguranță dacă problema incendiară afectează și noile modele. Totuși, erau rapoarte că modelele înlocuite în Coreea de Sud tindeau să se cam supraîncălzească.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button