TECHPCTech&IT

Un Ryzen 7 3800XT apare în Ashes of the Singularity

Experimentul celor de la AMD de a vedea dacă ar putea avea succes cumva o relansare a seriei Ryzen 3000 ar trebui să fie dezvăluit în viitorul apropiat. Posibil chiar săptămâna viitoare, conform zvonurilor anterioare.

Dar până ce va sosi anunțul oficial, avem parte de leak-uri noi despre potențiala performanță a noilor modele, mai exact, a lui 3800XT, ce a fost zărit în baza de date a Ashes of the Singularity. Bine, nu este tocmai vreo mare revelație, este vorba de un „refresh”, nu de o generație nouă sau de un proces nou de producție. Totuși, avem parte de frecvențe mai mari.

Iar în descoperirea din Ashes of the Singularity avem parte de un scor de 7400 de puncte, pe setarea Crazy_1080, alături de un RTX 2080. Ce înseamnă asta? Nu prea multe, din moment ce am găsit doar două alte scoruri cu această configurație. Unul dintre ele indica în jur de 105 de cadre pe secundă pe procesor, în timp ce 3800XT-ul avea 113 cadre pe secundă. Așa că ce frecvență în plus are acest procesor aduce 8 cadre pe secundă în plus pe procesor. În total, când este luată în calcul și placa video, avem cam 3 cadre pe secundă în plus.

Cum am spus, nu ar trebui să vă așteptați la miracole. Este mai mult un procesor gândit pentru cei care n-au trecut încă la seria 3000 și nu vor să aștepte seria 4000.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button