TECHPCȘtiri IT

Un RTX 3000 apare în Time Spy

Și arată binișor

Zilele trecute a fost zărită pe internet o listare din TimeSpy a unei noi plăci video, marca Nvidia. Nu știm cu siguranță ce este această placă, și din moment ce listarea efectivă este privată nici nu o putem vedea direct. Dar dacă este autentic, atunci am putea avea parte de o placă video destul de capabilă.

Conform listării, prin oferta companiei de plăci video se va număra un model cu o frecvență de 1935MHz pentru GPU și 6000MHz pentru memorie. Indicatorul pentru memorie nu este tocmai corect, din moment ce frecvența efectivă a memoriei pentru o placă actuală tinde să sară de zece mii. O posibilitate ar fi că placa se folosește de noul tip de memorie GDDR6X. O altă posibilitate ar fi că listarea nu este autentică.

Dar dacă ar fi, atunci ca performanță ar oferi un spor de 30% față de un 2080 Ti standard, ajungând pe la același nivel ca un 2080 Ti supus unui overclock de vreo 600MHz(ceva greu de făcut). Dacă acesta este 3080 Ti-ul, atunci probabil ne vom putea aștepta la un spor similar de 30% pentru toate celelalte modele, față de generațiile anterioare.

Mai multe detalii vom afla din anunțul oficial din septembrie și din diversele leak-uri pe care le vom vedea până atunci.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button