MORE

Un RPG Star Wars Open World apare pe Kickstarter

Din categoria „Poftim?” si „Serios?”, in colaborare cu „Nu, serios, ce?”, am placerea de a va anunta ca un RPG Open World bazat pe Star Wars se afla acum pe Kickstarter.

Cerand suma de 200 de mii de dolari, si strangand deja mai bine de 16 mii de dolari, proiectul este realizat de un individ care nu are nici un fel de aprobare de la Disney sau Electronic Arts sa faca un joc Star Wars.

Mai important, nu are cunostinte de programare sau despre dezvoltarea generala a jocurilor, lucruri pe care le recunoaste in descrierea acestui proiect de Kickstarter. Promite insa ca are o poveste imersiva pentru acest joc Star Wars, care urmeaza sa combine grafica lui Battlefront cu grandoarea lui The Witcher 3 si ca va obtine permisiune de la Disney pentru a face jocul… totul pentru doar 200 de mii de dolari…

Evident, ceva este putred intr-o galaxie foarte, foarte indepartat, iar proiectul probabil va fi inchis in curand, fiind vorba de cineva incercand sa faca un material comercial cu o proprietate intelectuala care nu ii apartine si fara sa aiba habar despre cum se face un joc.

Faptul ca un astfel de proiect apare pe Kickstarter nu este o surpriza, apar astfel de gogomanii zilnic. Dar ca acest proiect sa primeasca deja peste 16 mii de dolari in finantare este cu adevarat ridicol. Singura explicatie ar fi un caz de trolling. Daca este orice altceva, atunci unii oameni nu ar trebui lasati langa un card bancar, pentru ca sunt in totalitate iresponsabili.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button