MORE

Un roman imita perfect aproape toti Zergii din Starcraft 2!

Faceti cunostinta cu Alex Paler. Un Youtuber autohton, cu o pasiune pentru Starcraft 2, Happy Wheels, pisici si Amnesia. In esenta Alex este facut… din internet. Pe langa asta, Alex imita aproape toti Zergii din Starcraft 2!

Este inspaimantator cat de bine ii ies zgomotele. Atat de bine le imita, si cu atata „intonatie”, incat in unele cazuri nu le poti distinge de cele reale. Roach-ul este de exemplu, despre care Alex spune ca este cel mai bun din repertoriul sau, este aproape identic cu cel real!

Acestea fiind spuse, Alex, daca acest articol iti ajunge sub priviri, Zon@ IT este interesata sa iti ia un interviu in viitorul apropiat.

Unitatle imitate sunt:

Drone

Zergling

Roach

Overlord

The Queen

Baneling

Hydralisk

Overseer

Infestor

Mutalisk

The Corrupter

The Ultralisk

Changeling (Zealot)

Changeling Marine

The Brood Lord

The Broodling

Larva

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button