PC&Consoles

Un reboot pentru Starflight ar fi acum în lucru

Dacă sunteți un fan al jocurilor excelente din erele de altă dată, când nivelul de calitate nu era judecat după bugetul de marketing, probabil vă amintiți de nume mărețe precum Star Control 2. Sunt șanse chiar că vă amintiți și ce jocul care l-a inspirat, numit Starflight.

Acest joc era un sandbox ce permitea explorarea spațiului, într-un stil care face jocuri precum No Man’s Sky să arate ca o epavă și mai mare, iar acum jocul pare de parcă are să revină. Conform spuselor lui Brian Fargo, fondator al inXile și Interplay, un reboot pentru Starflight ar fi în acest moment în dezvoltare.

Fargo nu a mai oferit alte detalii, refuzând să comenteze mai mult, probabil pentru că a dat în vileag o informație care nu trebuia să fie deocamdată publică. Așa că nu am detalii suplimentare să vă dau despre joc, cine îl face, cum va arăta, când va apărea, sau dacă va fi lansat vreodată.

Ideea că am putea avea parte de un nou Starflight este grozavă, chiar dacă vine la aproape 30 de ani de la apariția originalului. Nu strică nici că se află deja în dezvoltare și un nou Star Control, ce ar trebui să apară anul viitor. Fanii acestui gen vor avea cu ce să se delecteze în curând.

[PC Gamer] 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button