Știri ITFilmeRSS PaginaDeMedia

Un reboot al filmului Resident Evil este in lucru

Resident Evil nu a fost un film rau, asa ca tin pumnii stransi

Au existat zvonuri referitoare la un serial Resident Evil ce avea sa fie lansat pe Netflix, dar acum, acesta este fie in plin proces de filmare, fie a ramas la stadiul de zvon. Oricare ar fi cazul, fanii seriei nu raman in aer deoarece un nou film este in lucru.

Un jurnalist Screenrant a stat de vorba cu Johannes Roberts, regizorul filmului, care in trecut a lucrat la filme precum 47 Meters Down si a Forest of the Dammed. Acestia au vorbit si despre proiectul Resident Evil care, chiar daca nu are inca un nume oficial, este listat pe IMDB:

„Suntem in plin proces de dezvoltare a acestuia in acest moment. Le-am aratat o scena si au fost foarte incantati. Ne pregatim pentru filmari in timp ce vorbim, pe bune. Acum sunt in timpul programului de la birou. Deci, da, e grozav. Ne vom intoarce la originile jocului. Cred ca momentan, nu am voie sa spun mai mult de atat. Dar va garantez ca va fi genial.”

Mentiuni precum „revenim la originile jocului” si faptul ca regizorul il numeste „super inspaimantator”, par miscari care vor multumi fanii, mai ales daca tinem cont de faptul ca filmele precedente au devenit, la fel ca jocurile, din ce in ce mai incarcate de actiune. Cine stie cum se va schimba acum situata, sau daca o va face.

PC Gamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button