MORE

Un prototip Apple iPad a fost „rapit” din Cupertino

In ciuda atasamentului Apple fata de… secrete, a mai pierdut un prototip sau doua in trecut, cand unul dintre angajatii firmei l-a lasat intr-un bar. Atunci s-a lasat cu procese si cu amenintari, sentimente ranite, pumni in aer si oameni care s-au imbulzit sa vada noul produs. Acum se pare ca un prototip Apple iPad a fost „rapit” din Cupertino de un cuplu pus pe necazuri.

Un tanar de 20 de ani a raportat ca un cuplu i-a jefuit casa din Cupertino si a luat un model de testare iPad, impreuna cu 7500 de dolari, retete si mai multe electronice. Nu este clar in momentul de fata exact ce inseamna „test model” si daca este un prototip pentru o viitoare versiune sau unul care a fost deja anuntat. Oricum nu a fost restituit inca, desi cuplul se afla deja in custodia politiei.

Conform Mercury News victima a fost rapita de cei doi dupa ce a raspuns la anuntul unei femei, anunt a carui natura nu a fost destainuita, si s-a intalnit cu cuplul la 2 strazi distanta. Impreuna au condus pana la casa victimei unde „oaspetii” i-au dat cu spray paralizant si l-au tinut sub amenintarea cutitului. In vreme ce autoritatile refuza sa divulge mai multe detalii despre tableta, se prea poate sa auzim mai multe despre ea in cazul in care este vorba despre un model ce urmeaza sa apara pe piata. La urma urmei Apple a dovedit deja ca face eforturi nemarginite pentru a-si recupera si proteja device-urile nelansate inca.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button