MORE

Un programator si-a automatizat toata munca, relatia si viata sociala! – Pana si mesajele catre sotie n-au scapat

In ceea ce suna a fi o poveste demna de The Daily WTF, angajatii unei companii din Rusia au descoperit ceva foarte amuzant despre un fost programator. Acesta si-a automatizat munca, relatiile sociale, pana si cafeaua.

Individul cu pricina a fost descris ca genul de om care ar incerca sa automatizeze orice ar lua mai mult de 90 de secunde de facut pe cont propriu. Cand a plecat la un nou loc de munca, pe sistemul sau au fost gasite tot soiul de scripturi hazlii.

Unul dintre ele detecta daca era cumva activitate pe contul sau de la munca dupa ora 9 seara, moment in care trimitea automat un mesaj catre sotia lui, selectand o scuza dintr-o lista de posibilitati.

Altul facea o treaba similara, dar detecta activitate pe contul sau pana la ora 8:45 dimineata, si daca nu gasea, trimitea un mesaj sefului sau, spunand ca este bolnav si ca nu poate veni in acea zi la locul de munca. Acel script avea numele de „mahmureala”.

Apoi a creat un script special ca sa adreseze un client iritant. Scriptul scana e-mail-urile, iar in momentul in care dadea peste cuvinte precum „ajutor” de la clientul cu pricina, automat restaura baza de date a individului la o varianta anterioara, functionala, iar apoi ii trimitea un mesaj automat ca problema a fost rezolvata.

Dar pe departe cel mai amuzant lucru cu putinta era ce a facut cu cafeaua. Aparatul de facut cafea era… cumva conectat la retea, asa ca acest programator a realizat un script care trimitea cod binar prin care facea aparatul sa inceapa sa pregateasca o portie de cafea la 17 secunde dupa ce era lansat in executie, apoi sa astepte 24 de secunde, si abia atunci sa il toarne intr-un pahar. De ce? Pentru ca ii lua fix atat timp sa mearga de la biroul sau pana la aparatul de facut cafea.

Sunt convins ca in acest moment va trec prin cap zeci de moduri prin care sa va automatizati propria voastra meserie, asa ca nu ezitati sa incercati. Puteti gasi exemplele acelui programator pe Github. La urma urmei, daca poti face ceva similar, de ce nu ai incerca? Care este cel mai rau lucru care se poate Parsing error: syntax error #Undefined

[Business Insider]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button