MORE

Viitorul Mac OS X va semana si mai mult cu iOS

Am tot vorbit in ultimul timp despre Apple si despre viitoarele produse ce vor fi lansate de catre acestia, dar nu am spus nimic despre sistemul lor de operare pentru computere, OS X. Conform unor scurgeri de informatii pe internet din cadrul companiei Apple, urmeaza ca OSX-ul sa sa se apropie si mai tare ca design de iOS.

Zvonurile despre OS X 10.10 sau Syrah, dupa numele de cod, nu ne spun aproape nimic despre functiile principale ale sistemului de operare, dar ne dau cateva detalii despre design. Putem spune ca totul este schimbat in interfata acestuia, de la ferestrele de navigare ale Finder-ului pana la redesenarea meniului Apple si transformarea acestuia in Control Center, ce va avea cateva functii asemanatoare cu cele din iOS, ca reglarea luminozitatii display-ului, modificarea intensitatii volumului, un mini player ce iti permite sa schimbi melodiile si sa vezi coperta de album a acestora.

Aplicatia Messages aduce si ea un design cu totul nou, copiind aproape in detaliu aplicatia din iOS 7. Calendar vine cu o interfata transparenta cu tenta spre negru, Dock-ul pare sa nu mai aiba textura 3D, Mission Control-ul avand o alta aranjare mai practica si mai rapida, si o chestie importanta, este foarte posibil ca noul OSX sa incorporeze asistentul personal Siri, avand in vedere ca dictarea este deja disponibila in acutualul sistem de operare. Totusi este posibil ca Apple sa vina si cu alte functii noi sau diferite fata de cele prezentate aici, pentru ca pana la urma vorbim pe baza unor zvonuri.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. CITEZ: „reglarea luminozitatii display-ului, modificarea intensitatii volumului” astea se pot face deja din tastatura Apple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button