GAMING

Un personaj nou Street Fighter anuntat la EVO

Pana acum seria Street Fighter a avut o serie de noi adaugiri la numarul personajelor prezente in universul jocului, dar pana ieri nu a fost anuntat niciun personaj nou pentru Street Fighter V, ce urmeaza sa apara in viitorul apropiat. Asta pana la EVO-ul de anul acesta, unde CAPCOM de obicei anunta cate ceva, anul acesta delectand audienta cu un nou personaj in Street Fighter V.

Necalli, noul personaj, pare sa fie un grapler cu un stil de lupta destul de ofensiv, acesta avand foarte multe prize si lovituri lungi, putand astfel sa faca ravagii la apropiere. Povestea lui Necalli este invaluita in mister, totusi, conform celor de la CAPCOM, stilul sau de lupta este unul extrem de agresiv, preferand sa isi brutalizeze oponentii. Acesta este lipsit de finetea unui atac „educat martial”, fiind faurit in salbaticie, pumnii lui Necalli facand ravagii prin forta bruta.

Dar sub suprafata de razboinic nebun zace un geniu ascuns care poate dezlantui un monstru in momentul in care V-Trigger-ul este activat. Jucatorii care agreaza un stil de joc frontal, personaje care lovesc cu puterea unui urs, il vor imbratisa pe Necalli, acesta avand o varietate de atacuri salbatice, la distante apropiate si prize extrem de bine gandite, toate cu un singur tel: sa isi demoleze inamicii.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close