PC&Consoles

Un om a plătit 1300 de dolari pentru No Man’s Sky și l-a „terminat”

De obicei, atunci un joc ajunge pe piață înainte de lansare, este sub forma unui leak care poate duce la vânzări scăzute dacă nu are un DRM eficient. În cazul lui No Man’s Sky s-a produs inversul.

Un individ foarte pasionat de jocuri a zărit pe eBay o varianta lansată înainte de termen a jocului și a decis să o cumpere, cheltuit suma de 1300 de dolari pentru joc, în ediția de Playstation 4. Acesta a declarat că este foarte bucuros de joc, deși a cheltuit o căruță de bani pe el, deoarece îi dă un sentiment pozitiv de împlinire atunci când explorează ceva pentru prima dată, fără să poată apela la ajutorul cuiva.

Jucătorul înstărit a tot încercat să posteze clipuri din joc pe internet, dar acestea au tot fost șterse, iar în locuri precum Twitch chiar a primit un ban pentru încălcarea datei de lansare.

El mai susține că a reușit să ajungă și în centrul galaxiei, în aproximativ 30 de ore. Nu vrea să spună ce a găsit acolo, deoarece ar fi un spoiler, dar mai spune că nu s-a grăbit până acolo, că a explorat numeroase alte planete pe parcursul drumului său. În interviuri anterioare, Sean Murray, unul din creatorii jocului, a declarat că un speed runner care se grăbește și știe ce face ar putea ajunge până în centrul galaxiei în 40 de ore, sau ar putea lua chiar și 100 de ore.

Desigur, nu este prima dată când un joc la care Sony are ceva influență declară o durată nu tocmai exactă. Cel puțin nu sunt șanse să se întindă pe 5 ore cu tot cu secvențe cinematice, ca The Order 1886.

No Man’s Sky va fi lansat săptămâna viitoare, pe 12 august pentru PC și pe 10 august pentru Playstation 4.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button