PC&Consoles

Un om a cheltuit 1 milion de dolari într-un un joc

Au mai fost povești în trecut despre copii care cheltuiesc mii de dolari în jocuri gratuite, fără să știe părinții lor. Dar de această nu este vorba de sume atât de mici și neînsemnate.

Un individ numit Kevin Lee Co a cheltuit aproximativ 1 milion de dolari în Game of War, un joc „gratuit” cu micro-tranzacții, cunoscut pentru numele mari pe care le tot plimbă prin reclamele sale.

Acum știți mai bine de unde tot ia Game of War toți acei bani, milioanele venind de la indivizi precum Kevin Lee Co și de la oameni care cheltuiesc sute, chiar mii de dolari în acest joc.

Dar vreți să știți care este partea cea mai amuzantă. Banii cheltuiți în joc au fost furați. Individul cu pricina a reușit să sustragă 4.8 milioane de dolari de la compania de echipament de construcții la care lucra, pe parcursul a 7 ani de zile. Probabil oricine s-ar trezi cu atât de mulți bani în buzunar ar pleca undeva pe o insulă tropicală și ar construi un soi de castel acolo. Dar cumva, acest individ s-a gândit că ar fi bine să cheltuiască 1 milion de dolari pe un joc mobil.

Inculpatul este în acest moment pe cale să fie condamnat la cel mult 20 de ani de închisoare.

[Eurogamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. Cu banii ăștia îmi cream propriul joc si le dădeam clasă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button