Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Un nou trailer senzational de la Ghost Recon Wildlands

/
/
/
img

Au mai ramas trei saptamani pana la E3, dar Ubisoft deja incinge internetul cu un nou trailer pentru Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Acest titlu, dezvaluit anul trecut, a uluit la vremea sa publicul, promitand sa ofere actiune open-world cooperativa si foarte tactica, la care jucatorii vor lua rolul unor agenti speciali cu misiunea de distruge grupari criminale din Bolivia. Iar acum un nou trailer a fost lansat care arata si mai multe elemente din joc.

Dupa cum puteti vedea, jocul se va intinde printr-un teren foarte variat, descris de Ubisoft ca fiind cea mai mare lume open-world facuta vreodata. Jucatorii au la dispozitie o varietate de vehicule pentru a se deplasa, un numar mare de arme si numeroase optiuni tactice de indeplinire a misiunii.

Detalii noi despre Wildlands vor fi dezvaluite anul acesta la E3, tot atunci fiind preconizat anuntul datei de lansare pentru acest nou titlu marca Ubisoft.

[Gamezone]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar