MORE

Un nou trailer Mad Max (jocul) a ajuns pe internet… si nu arata rau deloc!

Ultimul trailer Mad Max nu a oferit prea multe detalii despre joc, ci doar niste informatii generale despre ce si cum urmeaza sa experimentam cand vine vorba de cea mai noua aventura a lui Max in desertul fara sfarsit ramas in urma dupa un razboi nuclear. Acest nou trailer Mad Max schimba situatia, oferind un pic mai multe informatii, dar, pe langa asta ridica si un semn de intrebare care… ne ingrijoreaza.


Avalanche Studios sunt responsabili pentru acest nou titlu, si pare sa fi fost influentat de seria Batman la capitolul gameplay, existand acel sistem de quick counter, dar mai ales, acea lupta rapida si satisfacatoare implementata de Rocksteady Studios in mai toate titlurile Batman dezvoltate de acestia. Din pacate am apucat sa vedem ceva in trailer care s-ar putea sa scoata din sarite acest redactor, si anume acel efect „senzational si de mare anvergura” care dicteaza ca trebuie sa ti se sparga ecranul si sa se umple de sange ori de cate ori esti avariat in joc. trailer Mad Max
Totusi, daca nu se abuzeaza de el, nu este chiar atat de deranjant. Dar repetam… doar daca nu se abuzeaza de el. Ce avem in joc sunt masini post apocaliptice, lupte corp la corp, ceva… bazat pe film, dar intr-o maniera marginala, doar ca aici Max incearca sa isi recupereze Interceptor-ul, fiind ajutat de un personaj numit Chumbucket. Mai multe informatii cel mai probabil vom primi la E3. Oricum, asa cum v-am obisnuit, daca apare ceva nou, anuntam imediat!

Articole asemanatoare

Back to top button