GamingPC&ConsolesTech&IT

Un nou Test Drive Unlimited pare a fi în dezvoltare

Fără prea multe detalii

Cu ani și ani înainte ca Atari să renunțe complet la pretenția de a produce jocuri… adică, jocuri ce nu erau lucruri dubioase precum un reboot orientat pe survival al lui Asteroids, compania cu pricina a publicat minunății precum Test Drive Unlimited. Apoi a fost și Test Drive Unlimited 2, plus o sabotare severă a studioului Eden Games.

De atunci, oamenii care lucrau la acel studiou s-au dus în diverse părți ale industriei, o parte sunt la Ubisoft, spre exemplu, iar seria Test Drive Unlimited părea de parcă va rămâne pe undeva prin negura timpului. Eh, negura aia pare să se fi luminat recent, pentru că un nou joc Test Drive Unlimited pare că este în dezvoltare la Kylotonn Games, numit și KT Racing.

Probabil vă întrebați ce este asta. Este un studiou ce face jocuri de curse de care probabil n-ați auzit vreodată, plus V-Rally 4 de a cărui existență habar nu aveam. Studioul este o ramură a Bigben Interactive, ce a publicat în mare parte jocurile de curse făcute de KT Racing.

Conform șefului diviziei de publishing a Bigben Interactive, acest KT Racing lucrează la un nou Test Drive Unlimited, ceea ce probabil înseamnă că au drepturile pentru serie, fiindcă altfel vor fi devorați de avocații care acum poartă Atari ca un costum.

Nu sunt detalii despre ce formă va lua jocul, cum va arăta, când va fi lansat, sau în general orice altceva despre joc. Important este că cineva, undeva, lucrează la un joc de curse open world ce nu te va obliga să folosești Microsoft Store, și nici nu este o dezamăgire cruntă cu un nume ce începe cu T și se termină în he Crew.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button