TECH

Un nou serial animat de acțiune Star Wars este acum pe YouTube

Cea mai nouă serie animată din universul Star Wars este deja lansată, și poate fi vizionată gratuit pe YouTube.

Serialul se intitulează Forces of Destiny și este alcătuit din 16 episoade de aproximativ 2 minute și jumătate fiecare. Primele 8 episoade sunt deja lansate, iar următoarele 8 vor apărea în octombrie. Seria are un format episodic, iar acțiunea sare de la un episod la altul în diferite momente de pe parcursul celor 7 filme. Forces of Destiny ne aduce noi informații despre personajele deja cunoscute, cum ar fi Rey, BB-8, Ahsoka, Leia sau Jyn Erso. Vocile acestora sunt în cea mai mare parte reproduse de aceiași actori care au jucat și în filmele Star Wars, excepția notabilă fiind Leia, a cărei voce este interpretată de Shelby Young.

Episoadele din Forces of Destiny deși sunt foarte scurte, reușesc să ofere scene pline de acțiune, umor, și acel sentiment de eroism care caracterizează întreaga saga. Din punct de vedere vizual, serialul are un look aparte. Este foarte… stilizat. Un număr redus de animații, dar clar cu ceva aparte. Seamănă mai puțin cu animația Clone Wars și mai mult cu ceva în stilul lui Samurai Jack, cea mai apropiată comparație care îmi vine în minte în acest moment.

Jennifer Muro, artista responsabilă pentru această serie, a declarat că Disney era interesat de un element care să introducă saga Star Wars noii generații, și care să scoată mai mult în evidență personajele feminine ale seriei. În cazul în care nu sunteți la zi cu seria de pe marile ecrane, nu o să vin cu spoilere, dar Forces of Destiny răspunde la multe semne de întrebare și umple câteva dintre golurile narative lăsate de filme.

Și în cazul în care nu se înțelege de la sine… da, seria este pe cât de oficială poate fi. Forces of Destiny este publicat direct pe canalul de YouTube Disney, deci în niciun caz nu poate fi vorba doar de un fan fiction independent.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button