MORE

Un nou scandal pe Steam, Godus Wars, abandon si micro-tranzactii

Probabil mai tineti minte Godus, acel joc despre care Peter Molyneux a spus ca este singurul titlu pe care il va produce vreodata studioul 22Cans. Eh, acel joc, aflat inca in Early Access si dispretuit de multi dintre cei care l-au cumparat, a primit o continuare.

Godus Wars a fost lansat pe Steam, dar din fericire a fost oferit ca un joc gratuit pentru cei care aveau deja Godus, insa aparitia sa spontana a provocat un caz mic de nemultumire in comunitate, deoarece se asteptau ca Godus sa fie dezvoltat mai departe, nu sa apara un joc nou.

Compania a tinut sa asigure comunitatea ca nu are de gand sa abandoneze Godus, si cumva Godus Wars a fost planuit din start, motiv pentru care nu a fost vreodata mentionat de la Kickstarter si pana cand a fost lansat.

Insa partea ce mai hazlie a fost aparitia unui nou continent in joc… pentru care toata lumea trebuia sa plateasca 5 dolari. Acum devine mult mai usor de inteles de ce posesorii lui Godus au primit Godus Wars gratuit, deoarece oricum aveau de dat o taxa suplimentara pentru a capata acces la restul jocului.

Din fericire, in secunda in care jocul a fost publicat, iar comunitatea a inceput sa lase comentarii precum:

Ador mirosul tradarii dimineata

22Cans si-a dat seama ca poate nu a fost o idee grozava si nu mai cere taxa celor care au cumparat jocul pentru a primi acces la restul jocului.

Morala povestii: Peter Molyneux.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button