Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Un nou record mondial: Nvidia GeForce GTX 980 ajunge la 2.2GHz in overclock

/
/
/
/
image

Elmor este numele unui overclocker din Suedia care tocmai a stabilit doua recorduri mondiale. Primul record se refera la punctajul obtinut in 3DMark Fires Strike pentru o singura placa video, iar al doilea a fost stabilit cu frecventa atinsa in overclock pentru o placa video.

Placa video este un Asus GTX 980 Strix, iar frecventa atinsa de procesorul acesteia a fost de 2.2GHz. Memoria RAM a placii video a fost si ea dusa in overclock la 8.4GHz, iar procesorul sistemului, un i7 5960x, a fost si el overclock-at la 5.586GHz.Scorul de 9568 de puncte obtinut in Fire Strike, a pozitionat acest sistem pe primul loc in lume, scorul precedent fiind de 9468 de puncte si obtinut de catre Kingpin, care este si el un overclock-er foarte cunoscut. Pentru a ajunge la aceste frecvente a fost folosit azot lichid.

In momentul de fata GTX 980 a doborat mai multe recorduri mondiale, insa asteptam o replica si din partea AMD, care o sa soseasca foarte curand cu noua serie R9 3xx.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar