PC&Consoles

Un nou record de utilizatori pe Steam

Chiar dacă au trecut sărbătorile, reducerile de preț, promoțiile și ofertele speciale, Steam continuă să uimească.

Serviciul de distribuție digitală a înregistrat seara trecută un nou record de prezență. Pentru câteva ore au fost prezenți pe Steam 14.370.167 de utilizatori. Iarăși, nu a fost vorba de vreun free week-end la un joc celebru, pur și simplu un număr foarte mare de oameni au decis că vor să se joace pe Steam.

Nostalgia zilelor de vacanță ar putea fi de vină, milioane de oameni realizând din senin că cele câteva zile pe care le-au avut libere recent nu se vor întoarce decât peste 11 luni și trei sferturi. Un număr mare din acești oameni par să fi fost foarte pasionați de DotA 2, jocul trecând în această perioadă de 900 de mii de jucători simultani.

Pe locul al doilea s-a aflat Counter-Strike Global Offensive, cu 661 de mii de jucători, urmat de GTA 5 cu 111 mii. Numărul de jucători de GTA 5 ar fi fost mai mare, dar luna trecută o bucată consistentă populația de trișori ai lui GTA Online a primit o interdicție de 30 de zile.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

8 comentarii

  1. de asta nu primim HL3 , Steam e de vina , ii face pe cei de la Valve lenesi iei stau si primesc bani de la Steam , nu mai au nevoie sa isi bata capu cu jocuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button