GamingRSS PaginaDeMedia

Un nou raport alunga temerile din jurul lui Grand Theft Auto VI

Zilele trecute am vorbit despre Rockstar, crunch culture si impactul pe care acesta il va avea asupra noului Grand Theft Auto VI. De aceasta data, vin cu vesti bune intrucat un nou raport contracareaza cele spuse initial.

Chris Liberty a precizat intr-un livestream ca Grand Theft Auto VI nu este in stagiul incipient al dezvoltarii. Ba chiar, jocul este in lucru inca din 2014, tocmai pentru a evita supra-aglomerarea angajatilor. De asemenea, informatiile oferite mai spun si ca jocul va avea o harta imensa. Acelasi lucru a mai fost confirmat si de alt insider cunoscut.

Din nefericire, live-ul a fost listat ca Privat de catre autor. Chiar daca Chris Liberty nu poate oferi dovezi care sa sustina afirmatiile, acesta a fost foarte precis in trecut. Tot el a anuntat si faptul ca Dan Houser va parasi compania inainte ca anuntul sa fie oficial, alaturi de alte detalii din trecut. Asadar, sunt sanse mari ca informatiile referitoare la GTA 6 sa fie reale.

Grand Theft Auto VI nu a fost inca anuntat oficial, insa daca jocul a intrat in pre-productie in 2014, avem sanse mari sa ne bucuram de el in urmatorii doi ani. Din pacate, nu putem vorbi de o lansare anul acesta sau chiar la inceputul anului viitor, deoarece compania a facut cateva schimbari. Sa fiu sincer, nici eu nu prea am crezut cand am gasit informatiile precedente si chiar daca Rockstar lucreaza de zor la GTA Online si RDR Online, plus dezvoltarea celui din urma, ma indoiesc ca nu au inceput macar bazele lui GTA 6.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button