GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Un nou NFS va fi anuntat pe data de 14 August

Electronic Arts a lansat un website special cu un cronometru care merge invers. Urmeaza ca la scurgerea timpului sa aflam detalii despre un nou joc din seria NFS, data marelui anunt fiind 14 August, ora 17 (ora Romaniei). Asta se intampla dupa ce in luna Mai, EA a confirmat faptul ca vom avea parte de un nou titlu Need for Speed in 2019.

Nu cu mult timp in urma, acest subiect a fost realimentat dupa ce un magazin online din Austria a listat un anume Need for Speed Heat pentru PlayStation 4 si Xbox One, cu data de lansare specificand „undeva in 2019”.

Tot ce se stie sigur pana in acest moment este ca urmatorul joc NFS va fi dezvoltat de Ghost Games. Personal sunt foarte curios sa vad ce vor reusi sa faca acestia tinand cont ca ultimele jocuri din serie nu au fost tocmai rele, doar ca au reusit sa indeparteze foarte mult seria de la origini.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button