MORE

Un nou material video Overwatch – Tracer intra in actiune

Intr-un final avem un material video Overwatch – de aceasta data Tracer fiind protagonista acestuia. Genul de fetita strengara de undeva din Anglia care poate sa sara de colo colo, sa impuste totul in calea ei si sa mai si aiba timp de un ceai mic. Cel putin asta este prima impresie pe care o lasa trailer-ul de mai jos, avand in vedere ca pana acum am mai avut parte de cateva astfel de trailerele de la Blizzard pentru Hanzo, McCree si Zenyatta.

Dupa cum putem vedea, Tracer este un fel de scout, si ceva abilitati de teleportare si blink, fiind si un personaj rapid cu care jucatorul se poate deplasa pe harta intr-o maniera… mai agila sa spunem. Bine, atat timp cat discutam de verticale, pentru ca in acest nou material video Overwatch nu prea am vazut-o pe Tracer sa se teleporteze in alta parte.

Cu toate ca paralele au fost deja trase intre Overwatch, Moba si Team Fortress 2, credem noi ca este totusi vorba despre o bestie noua, cel putin partial, avand in vedere ca Blizzard au prostul obicei sa ia o idee si sa o transforme pana cand doar esenta mai ramane din ea, rezultatul fiind ceva… unic. Overwatch este una dintre aceste idei.

Articole asemanatoare

Back to top button