PC&Consoles

Un nou joc World of Darkness este pe drum

World of Darkness, celebra franciză de RPG-uri Pen&Paper, se extinde din nou în domeniul jocurilor video, dar de această dată cu ceva mai puțini vampiri.

White Wolf, acum o divizie a Paradox Interactive, anunță un parteneriat de realizare a unei adaptări sub formă de joc video după Werewolf: The Apocalypse. Cu cine a făcut acest parteneriat? Focus Home Interactive. Iar de producția efectivă se va ocupa studioul Cyanide.

Dacă vă trece acum prin minte imaginea unui joc cea are câteva idei bune, dar suficiente bug-uri cât să fie abandonat în spatele unui raft și uitat de lume până când cineva din comunitate face un patch care să îl facă jucabil… eh, nu ar fi prima dată când s-ar întâmpla asta cu un joc World of Darkness.

În Werewolf: The Apocalypse veți lua rolul unui vârcolac aflat în lupta finală pentru planetă. Apocalipsa este iminentă, inamicii sunt peste tot, pământul este pe moarte și vei fi în controlul unui personaj care poate face feliuțe dintr-un vampir.

Nu sunt informații despre când va fi lansat, sau pentru ce platforme, aceste detalii urmând să fie anunțate la începutul lunii februarie.

Merită menționat că acest joc nu ar fi prima adaptare a RPG-ului Pen&Paper. A mai fost o încercare cu 18 ani în urmă, însă acel joc a fost anulat. Iar cam tot ce mai rămâne din el sunt o serie de imagini pe internet și secvențele sale cinematice:

[Paradox Interactive]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close